EMO op de Maasvlakte

De EMO-kranen op de Maasvlakte draaien dag en nacht.

Ploegleider Jan Vossaert begeleidt de lossing van 63.000 ton Columbiaanse kolen uit de Chinese bulkcarrier ‘Ju Da’: “Alles kan gelukkig gelijk de transportband op. Soms zijn kolen uit Columbia zo nat dat ze eerst op de kade moeten uitlekken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

EMO op de Maasvlakte | NT

EMO op de Maasvlakte

De EMO-kranen op de Maasvlakte draaien dag en nacht.

Ploegleider Jan Vossaert begeleidt de lossing van 63.000 ton Columbiaanse kolen uit de Chinese bulkcarrier ‘Ju Da’: “Alles kan gelukkig gelijk de transportband op. Soms zijn kolen uit Columbia zo nat dat ze eerst op de kade moeten uitlekken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement