Spottarieven containervaart weer met een kwart omhoog

Containerlijnvaart

De spottarieven in de containerlijnvaart tussen Azië en Europa blijven fors doorstijgen. In de Shanghai Containerized Freight Index (SCFI) is het gemiddelde tarief voor een twintigvoets container op het vaargebied vrijdag vastgesteld op 2948 dollar per teu. Een stijging van grofweg een kwart in vergelijking met de 2374 dollar van een week geleden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Spottarieven containervaart weer met een kwart omhoog | NT

Spottarieven containervaart weer met een kwart omhoog

Containerlijnvaart

De spottarieven in de containerlijnvaart tussen Azië en Europa blijven fors doorstijgen. In de Shanghai Containerized Freight Index (SCFI) is het gemiddelde tarief voor een twintigvoets container op het vaargebied vrijdag vastgesteld op 2948 dollar per teu. Een stijging van grofweg een kwart in vergelijking met de 2374 dollar van een week geleden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu