‘Geduld is een schone zaak’

De boekingsite Aircargoshop is enkele maanden in de lucht. Tijd voor een eerste evaluatie van deze digitale revolutie in de luchtvrachtsector.

Volgens initiatiefnemer Paul Parramore valt het aantal luchtvrachtboekingen na ruim drie maanden ‘iets tegen’, maar is de start van de boekingsite daarmee ‘zeker niet teleurstellend’ te noemen. “We hadden op meer boekingen gehoopt, maar je moet dit tijd geven om te groeien. Het vergt natuurlijk een geheel andere manier van werken.”

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

‘Geduld is een schone zaak’ | NT

‘Geduld is een schone zaak’

De boekingsite Aircargoshop is enkele maanden in de lucht. Tijd voor een eerste evaluatie van deze digitale revolutie in de luchtvrachtsector.

Volgens initiatiefnemer Paul Parramore valt het aantal luchtvrachtboekingen na ruim drie maanden ‘iets tegen’, maar is de start van de boekingsite daarmee ‘zeker niet teleurstellend’ te noemen. “We hadden op meer boekingen gehoopt, maar je moet dit tijd geven om te groeien. Het vergt natuurlijk een geheel andere manier van werken.”

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu