Omdat Ishare de uniforme, eenvoudige en veilige toegang regelt tot data, is het afsprakenstelsel een aanvulling voor het SAP Cloud-platform voor API-management. Bedrijven kunnen via hun platform onderling data delen.

Identificatie

Ishare verzorgt de identificatie, authenticatie en toestemming. Ook kun je data delen met bedrijven die wel Ishare-deelnemer zijn, maar geen SAP-platform hebben. Zo zijn bedrijven in staat om efficiënter te werken, beter te plannen, maar ook nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen op basis van data.

Er is inmiddels een Ishare-accelerator voor het platform ontwikkeld. Dankzij deze accelerator maken bedrijven snel en eenvoudig hun eigen SAP-omgeving geschikt voor het werken met Ishare. Drastische aanpassingen aan bestaande systemen en connecties zijn daardoor niet nodig volgens het platform.

Blockchain

HPE levert infrastructuurproducten en -diensten voor de API-managementoplossingen en blockchain-omgevingen van SAP en ziet ook mogelijkheden voor makkelijkere integratie met blockchain-applicaties. Partijen die werken volgens de Ishare-afspraken worden op en buiten de blockchain automatisch vertrouwd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement