Honderden werknemers Amazon leggen werk neer in Duitsland

Arbeidsvoorwaarden

In meerdere Duitse vestigingen van webwinkelconcern Amazon zijn maandag werkonderbrekingen uitgebroken te midden van de kerstdrukte. Zo zijn ongeveer 800 werknemers op locaties in Rheinberg en Werne weggelopen van hun bezigheden vanwege een conflict over de arbeidsvoorwaarden. Het is nog niet duidelijk of de acties ook gevolgen kunnen hebben voor de bezorging van Amazon-artikelen in Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Honderden werknemers Amazon leggen werk neer in Duitsland | NT

Honderden werknemers Amazon leggen werk neer in Duitsland

Arbeidsvoorwaarden

In meerdere Duitse vestigingen van webwinkelconcern Amazon zijn maandag werkonderbrekingen uitgebroken te midden van de kerstdrukte. Zo zijn ongeveer 800 werknemers op locaties in Rheinberg en Werne weggelopen van hun bezigheden vanwege een conflict over de arbeidsvoorwaarden. Het is nog niet duidelijk of de acties ook gevolgen kunnen hebben voor de bezorging van Amazon-artikelen in Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen