Chinese regering legt focus op groei transport via spoor en water

Modal shift

De Chinese regering heeft een nieuw werkplan uitgebracht waarin zij de ontwikkeling van multimodaal transport promoot en waarin manieren worden genoemd om de transportstructuur in het land te optimaliseren. In dit plan lijkt de Chinese regering de komende jaren de focus te willen leggen op het stimuleren van het spoor- en watervervoer.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Chinese regering legt focus op groei transport via spoor en water | NT

Chinese regering legt focus op groei transport via spoor en water

Modal shift

De Chinese regering heeft een nieuw werkplan uitgebracht waarin zij de ontwikkeling van multimodaal transport promoot en waarin manieren worden genoemd om de transportstructuur in het land te optimaliseren. In dit plan lijkt de Chinese regering de komende jaren de focus te willen leggen op het stimuleren van het spoor- en watervervoer.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu