Bouwhubs als antwoord op zero emissiezones voor stadslogistiek

Gemeenten

Bouwlogistiek maakt nu al zo’n 30% van de stadslogistiek uit, en dat aandeel groeit alleen maar bij de beoogde woningbouw. Hoe is dat slim te combineren met de invoering van zero emissie zones? Dat kwam onder meer aan bod tijdens een seminar dat Smartwayz.nl onlangs in de Cultuur Haven Veghel had opgezet.

bouwhub, bouwlogistiek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bouwhubs als antwoord op zero emissiezones voor stadslogistiek | NT

Bouwhubs als antwoord op zero emissiezones voor stadslogistiek

Gemeenten

Bouwlogistiek maakt nu al zo’n 30% van de stadslogistiek uit, en dat aandeel groeit alleen maar bij de beoogde woningbouw. Hoe is dat slim te combineren met de invoering van zero emissie zones? Dat kwam onder meer aan bod tijdens een seminar dat Smartwayz.nl onlangs in de Cultuur Haven Veghel had opgezet.

bouwhub, bouwlogistiek

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu