Ook Allianz Trade voorspelt faillissementsgolf in Nederland

58% meer bankroeten

Het aantal faillissementen in Nederland neemt volgend jaar waarschijnlijk een vlucht. Volgens onderzoekers van kredietverzekeraar Allianz Trade loopt de hoeveelheid bankroeten hier dan naar verwachting met 58% op. Daarmee is ons land koploper van de in totaal 44 landen die ze hebben onderzocht. Meerdere deskundigen houden er inmiddels rekening mee dat er straks veel meer bedrijven gaan omvallen.

lasser bedrijfsleven economie algemeen
Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ook Allianz Trade voorspelt faillissementsgolf in Nederland | NT

Ook Allianz Trade voorspelt faillissementsgolf in Nederland

58% meer bankroeten

Het aantal faillissementen in Nederland neemt volgend jaar waarschijnlijk een vlucht. Volgens onderzoekers van kredietverzekeraar Allianz Trade loopt de hoeveelheid bankroeten hier dan naar verwachting met 58% op. Daarmee is ons land koploper van de in totaal 44 landen die ze hebben onderzocht. Meerdere deskundigen houden er inmiddels rekening mee dat er straks veel meer bedrijven gaan omvallen.

lasser bedrijfsleven economie algemeen
Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu