Versteijnen spekte bedrijfskas met verkoop GVT 

Financiële analyse

ID Logistics heeft in 2021 bijna 70 miljoen euro neergeteld voor de overname van GVT Transport & Logistics van de Brabantse ondernemer Wil Versteijnen. Dat kan worden opgemaakt uit de jaarcijfers van de Franse logistiek dienstverlener. De riante koopsom zorgt ervoor dat de kas van de nieuwe holding (BMG) van Versteijnen goed gevuld is.

Foto: NT / BP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Versteijnen spekte bedrijfskas met verkoop GVT | NT

Versteijnen spekte bedrijfskas met verkoop GVT 

Financiële analyse

ID Logistics heeft in 2021 bijna 70 miljoen euro neergeteld voor de overname van GVT Transport & Logistics van de Brabantse ondernemer Wil Versteijnen. Dat kan worden opgemaakt uit de jaarcijfers van de Franse logistiek dienstverlener. De riante koopsom zorgt ervoor dat de kas van de nieuwe holding (BMG) van Versteijnen goed gevuld is.

Foto: NT / BP

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu