ING: ‘Ademruimte voor transport en logistiek na turbulente jaren’

wel financiële uitdagingen

ING voorspelt voor 2024 een ‘rustiger jaar’ met ‘minder drempels’ op de weg voor de transport en logistiek. De sector heeft hobbelige jaren achter de rug met de coronapandemie, de correctie hiervan, torenhoge inflatie en druk op de logistieke tak door de Oekraïne-oorlog droegen hieraan bij.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

ING: ‘Ademruimte voor transport en logistiek na turbulente jaren’ | NT

ING: ‘Ademruimte voor transport en logistiek na turbulente jaren’

wel financiële uitdagingen

ING voorspelt voor 2024 een ‘rustiger jaar’ met ‘minder drempels’ op de weg voor de transport en logistiek. De sector heeft hobbelige jaren achter de rug met de coronapandemie, de correctie hiervan, torenhoge inflatie en druk op de logistieke tak door de Oekraïne-oorlog droegen hieraan bij.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu