Kabinet wil mes zetten in nachtvluchten Schiphol

als alternatief voor krimp

Minister Mark Harbers (Infrastructuur) houdt de mogelijkheid open om via een stevige afbouw van het aantal nachtvluchten op Schiphol een krimp in het totaal aantal vliegbewegingen (van 500.000 naar 440.000 per jaar) op Schiphol te voorkomen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kabinet wil mes zetten in nachtvluchten Schiphol | NT

Kabinet wil mes zetten in nachtvluchten Schiphol

als alternatief voor krimp

Minister Mark Harbers (Infrastructuur) houdt de mogelijkheid open om via een stevige afbouw van het aantal nachtvluchten op Schiphol een krimp in het totaal aantal vliegbewegingen (van 500.000 naar 440.000 per jaar) op Schiphol te voorkomen.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu