Kühne ziet af van groter belang in Lufthansa

Geen vetorecht

De Duitse transportmiljardair Klaus-Michael Kühne zal zijn omvangrijke minderheidsbelang in Lufthansa van 17,5% niet verder uitbouwen naar 25%. Dat laat de grootaandeelhouder van expediteur K+N weten aan de Duitse krant Welt am Sonntag.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kühne ziet af van groter belang in Lufthansa | NT

Kühne ziet af van groter belang in Lufthansa

Geen vetorecht

De Duitse transportmiljardair Klaus-Michael Kühne zal zijn omvangrijke minderheidsbelang in Lufthansa van 17,5% niet verder uitbouwen naar 25%. Dat laat de grootaandeelhouder van expediteur K+N weten aan de Duitse krant Welt am Sonntag.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu