‘Wereldwijde vraag naar energie pas in 2025 weer op niveau’

Internationaal Energie Agentschap

Door een traag economisch herstel van de coronapandemie dreigt het volledige herstel van de wereldwijde vraag naar energie pas in 2025 weer op niveau te zijn. Daarvoor waarschuwt het Internationaal Energie Agentschap (IEA) in een vooruitblik op de vraag naar energie in de wereld.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Wereldwijde vraag naar energie pas in 2025 weer op niveau’ | NT

‘Wereldwijde vraag naar energie pas in 2025 weer op niveau’

Internationaal Energie Agentschap

Door een traag economisch herstel van de coronapandemie dreigt het volledige herstel van de wereldwijde vraag naar energie pas in 2025 weer op niveau te zijn. Daarvoor waarschuwt het Internationaal Energie Agentschap (IEA) in een vooruitblik op de vraag naar energie in de wereld.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen