Febetra vindt relancemaatregelen veel te bescheiden

Wegvervoer

Voor de ernstige ziekte waaraan ons land lijdt, bestaat er maar één remedie: een ingrijpende lastenverlaging op arbeid. De voorgestelde begroting is op dit gebied niet ambitieus genoeg, vindt Febetra.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Reacties

COMPETITIEF ,spreek met de opdrachtgevers reeële transportprijzen af dan pas krijg je dit klaar.Er is lasten vermindering en je geeft hier weeral een reden om toch maar niet terug in te vlaggen.We moeten totaal niet meer competitief zijn want Jost group neemt toch alles over in onze sector! Blijf maar lekker uitvlaggen febetra, jullie zijn op de goede weg de ganse sector naar de bliksem te helpen.Zolang de onkosten hoger liggen dan de inkomsten zal er nooit niets veranderen.

Geplaatst door: dirk segers op
Febetra vindt relancemaatregelen veel te bescheiden | NT

Febetra vindt relancemaatregelen veel te bescheiden

Wegvervoer

Voor de ernstige ziekte waaraan ons land lijdt, bestaat er maar één remedie: een ingrijpende lastenverlaging op arbeid. De voorgestelde begroting is op dit gebied niet ambitieus genoeg, vindt Febetra.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Reacties

COMPETITIEF ,spreek met de opdrachtgevers reeële transportprijzen af dan pas krijg je dit klaar.Er is lasten vermindering en je geeft hier weeral een reden om toch maar niet terug in te vlaggen.We moeten totaal niet meer competitief zijn want Jost group neemt toch alles over in onze sector! Blijf maar lekker uitvlaggen febetra, jullie zijn op de goede weg de ganse sector naar de bliksem te helpen.Zolang de onkosten hoger liggen dan de inkomsten zal er nooit niets veranderen.

Geplaatst door: dirk segers op