Slechte verpakking: geen dekking

Column

Het is van uitermate groot belang dat er meer aandacht wordt besteed aan de verpakking van te vervoeren en verzekerde goederen. De verpakking dient dusdanig te zijn dat deze alle manipulaties kan doorstaan, mede gelet op het te gebruiken vervoermiddel tijdens het transport. De verpakking dient verder de inhoud te beschermen, en daar wordt in de praktijk nogal eens aan voorbij gegaan of onvoldoende op gelet.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Slechte verpakking: geen dekking | NT

Slechte verpakking: geen dekking

Column

Het is van uitermate groot belang dat er meer aandacht wordt besteed aan de verpakking van te vervoeren en verzekerde goederen. De verpakking dient dusdanig te zijn dat deze alle manipulaties kan doorstaan, mede gelet op het te gebruiken vervoermiddel tijdens het transport. De verpakking dient verder de inhoud te beschermen, en daar wordt in de praktijk nogal eens aan voorbij gegaan of onvoldoende op gelet.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu