Zero-emissie zones onredelijk zware opgave voor het transport

commentaar

De introductie van de zero-emissiezones in de grote steden is nu nog een papieren exercitie van vooral ambtelijke beleidsmakers en adviesbureaus. Niemand die nu veel in de binnensteden komt met een bestelauto of vrachtwagen, weet al hoe hij dat straks nou precies uitstootvrij moet gaan doen, en dat terwijl 2025 toch al met rasse schreden dichterbij komt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zero-emissie zones onredelijk zware opgave voor het transport | NT

Zero-emissie zones onredelijk zware opgave voor het transport

commentaar

De introductie van de zero-emissiezones in de grote steden is nu nog een papieren exercitie van vooral ambtelijke beleidsmakers en adviesbureaus. Niemand die nu veel in de binnensteden komt met een bestelauto of vrachtwagen, weet al hoe hij dat straks nou precies uitstootvrij moet gaan doen, en dat terwijl 2025 toch al met rasse schreden dichterbij komt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu