Bloemen verkassen steeds vaker naar de zeecontainer

Reefers

Vervoer van bloemen in zeecontainers lijkt de toekomst te hebben. Het heden hebben ze alvast een beetje te pakken. Uit een land als Kenia komen vooral sinds de pandemie al steeds meer rozen in containers naar Nederland. Technisch is het transport over zee steeds beter mogelijk, de prijzen zijn lager en de uitstoot is minder dan bij luchtvracht. Al zijn er ook nog wel wat problemen op te lossen.

bloementransportzeecontainer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bloemen verkassen steeds vaker naar de zeecontainer | NT

Bloemen verkassen steeds vaker naar de zeecontainer

Reefers

Vervoer van bloemen in zeecontainers lijkt de toekomst te hebben. Het heden hebben ze alvast een beetje te pakken. Uit een land als Kenia komen vooral sinds de pandemie al steeds meer rozen in containers naar Nederland. Technisch is het transport over zee steeds beter mogelijk, de prijzen zijn lager en de uitstoot is minder dan bij luchtvracht. Al zijn er ook nog wel wat problemen op te lossen.

bloementransportzeecontainer
Beeld: OMA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu