Extra veel voertuigen op nieuwe autoschepen Wallenius Wilhelmsen

9.350 ceu

De Noors-Zweedse rederij Wallenius Wilhelmsen heeft de komst van een nieuwe generatie car carriers aangekondigd, schepen waarop extra veel voertuigen getransporteerd kunnen worden. De autoschepen van de ‘Shaper’-klasse, zoals de rederij de nieuwe generatie heeft gedoopt, krijgen een capaciteit van 9.350 ceu (ceu = car equivalent unit).

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Extra veel voertuigen op nieuwe autoschepen Wallenius Wilhelmsen | NT

Extra veel voertuigen op nieuwe autoschepen Wallenius Wilhelmsen

9.350 ceu

De Noors-Zweedse rederij Wallenius Wilhelmsen heeft de komst van een nieuwe generatie car carriers aangekondigd, schepen waarop extra veel voertuigen getransporteerd kunnen worden. De autoschepen van de ‘Shaper’-klasse, zoals de rederij de nieuwe generatie heeft gedoopt, krijgen een capaciteit van 9.350 ceu (ceu = car equivalent unit).

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu