Hackers verstoren treinverkeer Belarus

Russische troepen

Een groep hackers uit Belarus (Wit-Rusland) heeft laten weten te zijn binnengedrongen in de computersystemen van de nationale spoorwegmaatschappij van het land met het doel om de werkzaamheden van het bedrijf te verstoren. De groep zegt dit gedaan te hebben omdat het bedrijf geholpen heeft Russische troepen in het land te transporteren.

cyber security scheepvaart shutterstock_1659535744
Foto: Shuttershock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hackers verstoren treinverkeer Belarus | NT

Hackers verstoren treinverkeer Belarus

Russische troepen

Een groep hackers uit Belarus (Wit-Rusland) heeft laten weten te zijn binnengedrongen in de computersystemen van de nationale spoorwegmaatschappij van het land met het doel om de werkzaamheden van het bedrijf te verstoren. De groep zegt dit gedaan te hebben omdat het bedrijf geholpen heeft Russische troepen in het land te transporteren.

cyber security scheepvaart shutterstock_1659535744
Foto: Shuttershock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu