Verdubbeling goederentreinen Oost-Nederland verwacht

Bentheimroute

De hoeveelheid goederentreinen in Oost Nederland zal de komende jaren naar verwachting stevig toenemen. Volgens cijfers van staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat kunnen we in Oost-Nederland zeker een verdubbeling van het aantal goederentreinen verwachten in 2030. Wel zijn goederentreinen de afgelopen jaren stiller geworden.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verdubbeling goederentreinen Oost-Nederland verwacht | NT

Verdubbeling goederentreinen Oost-Nederland verwacht

Bentheimroute

De hoeveelheid goederentreinen in Oost Nederland zal de komende jaren naar verwachting stevig toenemen. Volgens cijfers van staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat kunnen we in Oost-Nederland zeker een verdubbeling van het aantal goederentreinen verwachten in 2030. Wel zijn goederentreinen de afgelopen jaren stiller geworden.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen