ProRail kan nog niet aan alle eisen blusvoorzieningen haven voldoen

Waalhaven Zuid

Het gaat ProRail niet lukken om voor 23 april aan alle eisen voor de permanente blusvoorzieningen op de vijf havenemplacementen te voldoen. De spoorbeheerder kreeg pas begin december te horen dat alle leidingen met een snelheid van drie meter per seconde gespoeld moesten worden. Volgens projectmanager Rick Warnar is het niet haalbaar om dit voor eind april te realiseren.

Blustrein, Waalhaven Zuid, ProRail
Foto: NT/Simone van der Lee

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ProRail kan nog niet aan alle eisen blusvoorzieningen haven voldoen | NT

ProRail kan nog niet aan alle eisen blusvoorzieningen haven voldoen

Waalhaven Zuid

Het gaat ProRail niet lukken om voor 23 april aan alle eisen voor de permanente blusvoorzieningen op de vijf havenemplacementen te voldoen. De spoorbeheerder kreeg pas begin december te horen dat alle leidingen met een snelheid van drie meter per seconde gespoeld moesten worden. Volgens projectmanager Rick Warnar is het niet haalbaar om dit voor eind april te realiseren.

Blustrein, Waalhaven Zuid, ProRail
Foto: NT/Simone van der Lee

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu