‘Aantal storingen op Havenspoorlijn moet nu echt snel naar beneden’

achterstallig onderhoud

ProRail beloofde in 2020 het achterstallig onderhoud aan de Havenspoorlijn in twee jaar weg te zullen werken, maar terugblikkend blijkt het aantal storingen nauwelijks afgenomen. ‘Tot nu toe ging alle energie naar de blusvoorzieningen op de havenemplacementen’, verklaart Rick Warnar, projectmanager van Infra op orde.

Foto: Danny Cornlissen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Aantal storingen op Havenspoorlijn moet nu echt snel naar beneden’ | NT

‘Aantal storingen op Havenspoorlijn moet nu echt snel naar beneden’

achterstallig onderhoud

ProRail beloofde in 2020 het achterstallig onderhoud aan de Havenspoorlijn in twee jaar weg te zullen werken, maar terugblikkend blijkt het aantal storingen nauwelijks afgenomen. ‘Tot nu toe ging alle energie naar de blusvoorzieningen op de havenemplacementen’, verklaart Rick Warnar, projectmanager van Infra op orde.

Foto: Danny Cornlissen

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu