OVV: veiligheid bruggen geen prioriteit bij overheid

infrastructuur

De overheid doet nog altijd onvoldoende om ongelukken met op afstand bediende bruggen te voorkomen. Veiligheidsrisico’s hebben geen prioriteit, concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) in een woensdag gepubliceerd rapport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

OVV: veiligheid bruggen geen prioriteit bij overheid | NT

OVV: veiligheid bruggen geen prioriteit bij overheid

infrastructuur

De overheid doet nog altijd onvoldoende om ongelukken met op afstand bediende bruggen te voorkomen. Veiligheidsrisico’s hebben geen prioriteit, concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) in een woensdag gepubliceerd rapport.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu