Detacheringsrichtlijn verdeelt wegvervoer

Mobiliteitspakket

Het nieuwe Mobiliteitspakket van de Europese Commissie lijkt niet alleen de EU-lidstaten sterk te verdelen, maar splijt ook het wegvervoer. Duitse wegtransportorganisaties zien in de nieuwe detacheringsregels bijvoorbeeld óf een vloek óf een zege.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Detacheringsrichtlijn verdeelt wegvervoer | NT

Detacheringsrichtlijn verdeelt wegvervoer

Mobiliteitspakket

Het nieuwe Mobiliteitspakket van de Europese Commissie lijkt niet alleen de EU-lidstaten sterk te verdelen, maar splijt ook het wegvervoer. Duitse wegtransportorganisaties zien in de nieuwe detacheringsregels bijvoorbeeld óf een vloek óf een zege.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu