Vijftig ecocombi’s Nederland aangemeld bij Vlaamse proef

wegvervoer

Vijftig Nederlandse bedrijven hebben zich gemeld voor de nieuwe proef met ecocombi’s die in Vlaanderen op 1 juli is begonnen. Hoeveel aanvragen zijn gehonoreerd en hoeveel Nederlandse ecocombi’s aan de proef deelnemen, is nog onbekend.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vijftig ecocombi’s Nederland aangemeld bij Vlaamse proef | NT

Vijftig ecocombi’s Nederland aangemeld bij Vlaamse proef

wegvervoer

Vijftig Nederlandse bedrijven hebben zich gemeld voor de nieuwe proef met ecocombi’s die in Vlaanderen op 1 juli is begonnen. Hoeveel aanvragen zijn gehonoreerd en hoeveel Nederlandse ecocombi’s aan de proef deelnemen, is nog onbekend.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu