Kabinet schrapt teruggaafregeling LNG

duurzaam rijden

De teruggaafregeling voor LNG-trucks verdwijnt. Dat schrijft staatssecretaris van Financiën Menno Snel in een brief aan de Tweede Kamer. De maatregel zorgt niet voor genoeg milieuwinst, waardoor voortzetting van de accijnsteruggave geen goed idee is. Deze stopt daarom aan het einde van dit jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kabinet schrapt teruggaafregeling LNG | NT

Kabinet schrapt teruggaafregeling LNG

duurzaam rijden

De teruggaafregeling voor LNG-trucks verdwijnt. Dat schrijft staatssecretaris van Financiën Menno Snel in een brief aan de Tweede Kamer. De maatregel zorgt niet voor genoeg milieuwinst, waardoor voortzetting van de accijnsteruggave geen goed idee is. Deze stopt daarom aan het einde van dit jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu