Onderzoek naar meer automatisering bij laden en lossen

digitalisering

Het Vlaamse logistieke innovatieplatform Vil, Universiteit Antwerpen en elf bedrijven gaan samen op zoek naar sterker geautomatiseerde oplossingen voor het laden en lossen van vrachtwagens. Ze hebben hiervoor het project Opticharge opgestart.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onderzoek naar meer automatisering bij laden en lossen | NT

Onderzoek naar meer automatisering bij laden en lossen

digitalisering

Het Vlaamse logistieke innovatieplatform Vil, Universiteit Antwerpen en elf bedrijven gaan samen op zoek naar sterker geautomatiseerde oplossingen voor het laden en lossen van vrachtwagens. Ze hebben hiervoor het project Opticharge opgestart.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu