Commentaar – Waalse koppigheid drijft transporteurs tot wanhoop

tolboetes

Dat niet alleen de Nederlandse overheid soms bureaucratisch kan zijn, hebben tientallen transportbedrijven inmiddels ook gemerkt. De vervoerders hebben torenhoge boetes gekregen van de belastingdienst in Wallonië, omdat ze geen tol hebben betaald. De Walen tonen zich in deze kwestie van hun koppigste kant.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – Waalse koppigheid drijft transporteurs tot wanhoop | NT

Commentaar – Waalse koppigheid drijft transporteurs tot wanhoop

tolboetes

Dat niet alleen de Nederlandse overheid soms bureaucratisch kan zijn, hebben tientallen transportbedrijven inmiddels ook gemerkt. De vervoerders hebben torenhoge boetes gekregen van de belastingdienst in Wallonië, omdat ze geen tol hebben betaald. De Walen tonen zich in deze kwestie van hun koppigste kant.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen