Rode cijfers voor Bakker Groep

jaarverslag

Bakker’s Houdstermaatschappij, de familieholding van Bakker Logistiek uit Zeewolde, heeft een verlies voor belastingen van ruim 4 miljoen euro geleden in het vorige maand bij de Kamer van Koophandel (KvK) gepresenteerde jaarverslag over 2017. Een jaar eerder was er sprake van een bedrijfsverlies van 8 miljoen euro.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rode cijfers voor Bakker Groep | NT

Rode cijfers voor Bakker Groep

jaarverslag

Bakker’s Houdstermaatschappij, de familieholding van Bakker Logistiek uit Zeewolde, heeft een verlies voor belastingen van ruim 4 miljoen euro geleden in het vorige maand bij de Kamer van Koophandel (KvK) gepresenteerde jaarverslag over 2017. Een jaar eerder was er sprake van een bedrijfsverlies van 8 miljoen euro.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu