Duitse industrie sputtert, vervoer ziet sterke afkoeling

conjunctuur

Duitse wegvervoerders en expediteurs zijn somber over de economie. De verwachtingsindex van ondernemers over de nabije toekomst, opgesteld door het Ifo Institut, daalde in juli naar min 9,6 punten. Dat was de laagste waarde sinds december 2012.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Duitse industrie sputtert, vervoer ziet sterke afkoeling | NT

Duitse industrie sputtert, vervoer ziet sterke afkoeling

conjunctuur

Duitse wegvervoerders en expediteurs zijn somber over de economie. De verwachtingsindex van ondernemers over de nabije toekomst, opgesteld door het Ifo Institut, daalde in juli naar min 9,6 punten. Dat was de laagste waarde sinds december 2012.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu