Kuijken Logistics (KLG) komt in handen van Chinese Sinotrans

OVERNAMES

De eigenaren van Kuijken Logistics Group (KLG), Ad en Kees Kuijken, hebben wegens gebrek aan opvolging uit eigen omgeving, besloten hun onderneming te verkopen aan de grote Chinese expediteur Sinotrans. De overnameprijs is door de partijen geheim gehouden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kuijken Logistics (KLG) komt in handen van Chinese Sinotrans | NT

Kuijken Logistics (KLG) komt in handen van Chinese Sinotrans

OVERNAMES

De eigenaren van Kuijken Logistics Group (KLG), Ad en Kees Kuijken, hebben wegens gebrek aan opvolging uit eigen omgeving, besloten hun onderneming te verkopen aan de grote Chinese expediteur Sinotrans. De overnameprijs is door de partijen geheim gehouden.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu