20% meer wegtransporteurs op de fles in 2019

faillissementen

Negentig wegvervoerders gingen in het afgelopen jaar failliet. Dat bekende een stijging van 20% in vergelijking met de 75 wegtransporteurs die in 2018 op de fles gingen. Dat blijkt uit cijfers die statistiekbureau CBS maandag publiceerde.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

20% meer wegtransporteurs op de fles in 2019 | NT

20% meer wegtransporteurs op de fles in 2019

faillissementen

Negentig wegvervoerders gingen in het afgelopen jaar failliet. Dat bekende een stijging van 20% in vergelijking met de 75 wegtransporteurs die in 2018 op de fles gingen. Dat blijkt uit cijfers die statistiekbureau CBS maandag publiceerde.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu