Column – Strafblad door coronaboete

RAAD & recht

Vorige week heeft onze minister-president Mark Rutte met een ‘routekaart’ uitgestippeld hoe de maanden er voor ons tot 1 september ongeveer uit gaan zien. Welke coronamaatregelen blijven van kracht en welke kunnen langzaamaan versoepeld worden? Wederom kon de premier rekenen op de nodige kritiek. Fitnessscholen reageerden verontwaardigd over de lange duur van het dicht houden van hun lokalen. Kappers daarentegen waren blij dat hun deuren eindelijk konden worden geopend.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Column – Strafblad door coronaboete | NT

Column – Strafblad door coronaboete

RAAD & recht

Vorige week heeft onze minister-president Mark Rutte met een ‘routekaart’ uitgestippeld hoe de maanden er voor ons tot 1 september ongeveer uit gaan zien. Welke coronamaatregelen blijven van kracht en welke kunnen langzaamaan versoepeld worden? Wederom kon de premier rekenen op de nodige kritiek. Fitnessscholen reageerden verontwaardigd over de lange duur van het dicht houden van hun lokalen. Kappers daarentegen waren blij dat hun deuren eindelijk konden worden geopend.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding