Mobiliteitspakket neemt volgende horde, nog één te gaan

sociale dumping

De transportcommissie van de EU is ook in tweede aanleg akkoord gegaan met het Mobiliteitspakket, een set maatregelen voor het Europese wegtransport. Het gaat dan onder meer om nieuwe wetgeving omtrent cabotage, postbusfirma’s en rij- en rusttijden. Dat meldde het Europees Parlement maandag.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Mobiliteitspakket neemt volgende horde, nog één te gaan | NT

Mobiliteitspakket neemt volgende horde, nog één te gaan

sociale dumping

De transportcommissie van de EU is ook in tweede aanleg akkoord gegaan met het Mobiliteitspakket, een set maatregelen voor het Europese wegtransport. Het gaat dan onder meer om nieuwe wetgeving omtrent cabotage, postbusfirma’s en rij- en rusttijden. Dat meldde het Europees Parlement maandag.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen