Bakker Groep vertoeft al 5 jaar in het rood

levensmiddelen-distributie

De Bakker Groep, eigenaar van de divisies Bakker Logistiek en Bakker Bedrijfswagens, kampt al sinds 2015 met negatieve resultaten. Dat blijkt uit de dit voorjaar met een aanzienlijke vertraging (14 maanden) gedeponeerde jaarrekening over 2018 van de houdstermaatschappij.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bakker Groep vertoeft al 5 jaar in het rood | NT

Bakker Groep vertoeft al 5 jaar in het rood

levensmiddelen-distributie

De Bakker Groep, eigenaar van de divisies Bakker Logistiek en Bakker Bedrijfswagens, kampt al sinds 2015 met negatieve resultaten. Dat blijkt uit de dit voorjaar met een aanzienlijke vertraging (14 maanden) gedeponeerde jaarrekening over 2018 van de houdstermaatschappij.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu