‘Er is ambitie om verder te groeien, maar overnames geen doel op zich’

Interview Loos en Appel

Door de aanstaande fusie van Simon Loos en Peter Appel Transport ontstaat een logistieke dienstverlener die tot de verbeelding spreekt. Met 60 locaties en 1.400 voertuigen in eigen beheer wordt de combinatie marktleider in de supermarktdistributie. Met het samenvoegen van de bedrijven verwachten ceo’s Simon Loos en Peter Appel beter in te kunnen spelen op de dynamiek in de markt voor levensmiddelenlogistiek. ‘Aan de vraagkant is er een enorme versnelling en consolidatie, zowel in de retail als in de foodservicesector. De verschuiving naar online komt daar nog eens bij.’

Persfoto Simon Loos & Peter Appel Transport 2

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Er is ambitie om verder te groeien, maar overnames geen doel op zich’ | NT

‘Er is ambitie om verder te groeien, maar overnames geen doel op zich’

Interview Loos en Appel

Door de aanstaande fusie van Simon Loos en Peter Appel Transport ontstaat een logistieke dienstverlener die tot de verbeelding spreekt. Met 60 locaties en 1.400 voertuigen in eigen beheer wordt de combinatie marktleider in de supermarktdistributie. Met het samenvoegen van de bedrijven verwachten ceo’s Simon Loos en Peter Appel beter in te kunnen spelen op de dynamiek in de markt voor levensmiddelenlogistiek. ‘Aan de vraagkant is er een enorme versnelling en consolidatie, zowel in de retail als in de foodservicesector. De verschuiving naar online komt daar nog eens bij.’

Persfoto Simon Loos & Peter Appel Transport 2

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding