Niwo: ‘Wegvervoer op z’n vroegst na 2022 op niveau van voor corona’

Scenario's

Het Nederlands wegtransport zal op z’n vroegst pas na 2022 weer op het niveau zitten van voor de coronacrisis. Dat stellen onderzoekbureaus Policy Research Corporation en Panteia in het rapport ‘Het wegtransport gedurende Covid-19 en nadien’, in opdracht van wegvervoerorganisatie Niwo. Als het economisch tij wat tegenzit, valt dat volledig herstel zelfs pas na 2025 te verwachten, voegen zij eraan toe.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Niwo: ‘Wegvervoer op z’n vroegst na 2022 op niveau van voor corona’ | NT

Niwo: ‘Wegvervoer op z’n vroegst na 2022 op niveau van voor corona’

Scenario's

Het Nederlands wegtransport zal op z’n vroegst pas na 2022 weer op het niveau zitten van voor de coronacrisis. Dat stellen onderzoekbureaus Policy Research Corporation en Panteia in het rapport ‘Het wegtransport gedurende Covid-19 en nadien’, in opdracht van wegvervoerorganisatie Niwo. Als het economisch tij wat tegenzit, valt dat volledig herstel zelfs pas na 2025 te verwachten, voegen zij eraan toe.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding