België start rechtszaak tegen nieuwe Europese cabotageregels

Tegen afkoelingsperiode

België stapt naar het Hof van Justitie van de Europese Unie om de nieuwe cabotageregels die Europa oplegt aan te vechten. Volgens Vlaams minister van mobiliteit Lydia Peeters (VLD) is deze regelgeving zeer nadelig voor de Belgische en in het bijzonder de Vlaamse wegvervoersector. België sluit zich daarbij aan bij een procedure die eerder werd ingeluid door Malta.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

België start rechtszaak tegen nieuwe Europese cabotageregels | NT

België start rechtszaak tegen nieuwe Europese cabotageregels

Tegen afkoelingsperiode

België stapt naar het Hof van Justitie van de Europese Unie om de nieuwe cabotageregels die Europa oplegt aan te vechten. Volgens Vlaams minister van mobiliteit Lydia Peeters (VLD) is deze regelgeving zeer nadelig voor de Belgische en in het bijzonder de Vlaamse wegvervoersector. België sluit zich daarbij aan bij een procedure die eerder werd ingeluid door Malta.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu