Simon Loos haalt zuivelgigant Arla Foods binnen

landelijke koeldistributie

Simon Loos verzorgt vanaf deze maand de landelijke koeldistributie voor Arla Foods Nederland, de grootste producent van biologische zuivel in de wereld. Het betreft daarbij de distributie van dagverse producten van Arla en Melkunie vanaf de productielocatie in Nijkerk. Dat meldt de logistieke dienstverlener en huisvervoerder van onder meer Albert Heijn.

Logistiek dienstverlener Simon Loos gaat transport voor Arla Foods Neder...

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Simon Loos haalt zuivelgigant Arla Foods binnen | NT

Simon Loos haalt zuivelgigant Arla Foods binnen

landelijke koeldistributie

Simon Loos verzorgt vanaf deze maand de landelijke koeldistributie voor Arla Foods Nederland, de grootste producent van biologische zuivel in de wereld. Het betreft daarbij de distributie van dagverse producten van Arla en Melkunie vanaf de productielocatie in Nijkerk. Dat meldt de logistieke dienstverlener en huisvervoerder van onder meer Albert Heijn.

Logistiek dienstverlener Simon Loos gaat transport voor Arla Foods Neder...

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding