Truckmarkt komt in handen van onafhankelijke fabrikanten

Spinoffs

Daimler Truck komt aan het einde van dit jaar op eigen benen te staan. Ook CNH Industrial, het moederbedrijf van Iveco werkt aan het afsplitsen van zijn ‘On-Highway’-divisie. Daarmee komt de truckmarkt in handen van vier grote, onafhankelijk fabrikanten. De bouwers verwachten hiermee de winstgevendheid te kunnen vergroten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Truckmarkt komt in handen van onafhankelijke fabrikanten | NT

Truckmarkt komt in handen van onafhankelijke fabrikanten

Spinoffs

Daimler Truck komt aan het einde van dit jaar op eigen benen te staan. Ook CNH Industrial, het moederbedrijf van Iveco werkt aan het afsplitsen van zijn ‘On-Highway’-divisie. Daarmee komt de truckmarkt in handen van vier grote, onafhankelijk fabrikanten. De bouwers verwachten hiermee de winstgevendheid te kunnen vergroten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu