‘Je kunt al snel zien hoe zwaar een truck beladen is’

Op controle met de ILT

Gevaarlijke verkeerssituaties, ongevallen, files en schade aan infrastructuur. Overbeladen vrachtwagens veroorzaken heel wat leed op de Nederlandse wegen en zijn jaarlijks debet aan een economische schade van vele tientallen miljoenen. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) probeert dit probleem aan te pakken door gericht te controleren. NT keek een ochtend mee bij een actie in Limburg.

overbelading controle inspectie ilt

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Je kunt al snel zien hoe zwaar een truck beladen is’ | NT

‘Je kunt al snel zien hoe zwaar een truck beladen is’

Op controle met de ILT

Gevaarlijke verkeerssituaties, ongevallen, files en schade aan infrastructuur. Overbeladen vrachtwagens veroorzaken heel wat leed op de Nederlandse wegen en zijn jaarlijks debet aan een economische schade van vele tientallen miljoenen. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) probeert dit probleem aan te pakken door gericht te controleren. NT keek een ochtend mee bij een actie in Limburg.

overbelading controle inspectie ilt

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu