‘Mobiliteitspakket EU rijdt eigen klimaatplannen in de wielen’

ingezonden opinie

De maatregelen in het Europese Mobility Package maken het nagenoeg onmogelijk om de door dezelfde EU opgelegde milieudoelstellingen te halen. Transportbedrijven zitten in een spagaat door tegenstrijdige Europese regelgeving. Dat schrijft Fred Westdijk, CEO Jan de Rijk Logistics, in onderstaand opiniestuk. 

Fred Westdijk is CEO van Jan de Rijk Logistics.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Mobiliteitspakket EU rijdt eigen klimaatplannen in de wielen’ | NT

‘Mobiliteitspakket EU rijdt eigen klimaatplannen in de wielen’

ingezonden opinie

De maatregelen in het Europese Mobility Package maken het nagenoeg onmogelijk om de door dezelfde EU opgelegde milieudoelstellingen te halen. Transportbedrijven zitten in een spagaat door tegenstrijdige Europese regelgeving. Dat schrijft Fred Westdijk, CEO Jan de Rijk Logistics, in onderstaand opiniestuk. 

Fred Westdijk is CEO van Jan de Rijk Logistics.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu