Daimler Truck stopt samenwerking met Russisch Kamaz

Leverancier leger

Het Duitse Daimler Truck stopt de samenwerking met de Russische vrachtwagenfabrikant Kamaz vanwege de oorlog in Oekraïne. Kamaz is een belangrijke leverancier van trucks en andere voertuigen aan het Russische leger en ook bekend van overwinningen in de Dakar-rally. Vanwege de Russische invasie van Oekraïne staan Europese bedrijven onder toenemende druk om zich uit Rusland terug te trekken.

Kamaz, leger truck

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Daimler Truck stopt samenwerking met Russisch Kamaz | NT

Daimler Truck stopt samenwerking met Russisch Kamaz

Leverancier leger

Het Duitse Daimler Truck stopt de samenwerking met de Russische vrachtwagenfabrikant Kamaz vanwege de oorlog in Oekraïne. Kamaz is een belangrijke leverancier van trucks en andere voertuigen aan het Russische leger en ook bekend van overwinningen in de Dakar-rally. Vanwege de Russische invasie van Oekraïne staan Europese bedrijven onder toenemende druk om zich uit Rusland terug te trekken.

Kamaz, leger truck

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu