Miljardenclaim tegen truckkartel in de maak in VK

Prijsafspraken

De Britse branchevereniging voor het wegvervoer RHA mag verder met zijn megaclaim tegen de fabrikanten van het truckkartel. Met 18.000 claimanten en een gevorderd bedrag van 2,4 miljard euro gaat het volgens de RHA gaat het om de grootste claim in zijn soort.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Miljardenclaim tegen truckkartel in de maak in VK | NT

Miljardenclaim tegen truckkartel in de maak in VK

Prijsafspraken

De Britse branchevereniging voor het wegvervoer RHA mag verder met zijn megaclaim tegen de fabrikanten van het truckkartel. Met 18.000 claimanten en een gevorderd bedrag van 2,4 miljard euro gaat het volgens de RHA gaat het om de grootste claim in zijn soort.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu