NT TV: Albert Heijn stapt versneld over op emissievrije bevoorrading

Video-interview

Albert Heijn stapt versneld over op elektrisch transport. Wat betekent dat voor de vervoerders waar het bedrijf mee werkt? Wie betaalt wat? En is er eigenlijk wel voldoende netcapaciteit? NT ging in gesprek met Peter Leegstraten, manager transport expertise bij Albert Heijn, over de eerste ervaringen van zijn bedrijf met elektrische trucks en de hoofdbrekens bij AH over de aanleg van voldoende laadinfrastructuur.

NT TV: Albert Heijn stapt versneld over op emissievrije bevoorrading | NT

NT TV: Albert Heijn stapt versneld over op emissievrije bevoorrading

Video-interview

Albert Heijn stapt versneld over op elektrisch transport. Wat betekent dat voor de vervoerders waar het bedrijf mee werkt? Wie betaalt wat? En is er eigenlijk wel voldoende netcapaciteit? NT ging in gesprek met Peter Leegstraten, manager transport expertise bij Albert Heijn, over de eerste ervaringen van zijn bedrijf met elektrische trucks en de hoofdbrekens bij AH over de aanleg van voldoende laadinfrastructuur.