‘Onzekerheid over acties van de boeren is het lastigst’

Interview

Boerenprotesten tegen het stikstofbeleid van de regering zetten de logistiek op scherp. Boeren duiken op verschillende locaties op om voornamelijk distributiecentra van supermarkten te blokkeren. Wat zijn hiervan de gevolgen voor de logistieke sector? Thomas Reitsma, manager kerngebied vervoer bij verladersorganisatie Evofenedex, geeft antwoord.

Foto: Thomas Reitsma

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Onzekerheid over acties van de boeren is het lastigst’ | NT

‘Onzekerheid over acties van de boeren is het lastigst’

Interview

Boerenprotesten tegen het stikstofbeleid van de regering zetten de logistiek op scherp. Boeren duiken op verschillende locaties op om voornamelijk distributiecentra van supermarkten te blokkeren. Wat zijn hiervan de gevolgen voor de logistieke sector? Thomas Reitsma, manager kerngebied vervoer bij verladersorganisatie Evofenedex, geeft antwoord.

Foto: Thomas Reitsma

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu