EU zet volgende stap in versoepeling wegvervoer EU en Oekraïne

Oekraïens rijbewijs

De Europese transportministers hebben twee overeenkomsten goedgekeurd die het wegvervoer tussen de EU en Oekraïne en Moldavië makkelijker maken. Dankzij de versoepeling kunnen Oekraïense, Moldavische en EU-vervoerders op elkaars grondgebied opereren, zonder dat daarvoor vergunningen nodig zijn.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

EU zet volgende stap in versoepeling wegvervoer EU en Oekraïne | NT

EU zet volgende stap in versoepeling wegvervoer EU en Oekraïne

Oekraïens rijbewijs

De Europese transportministers hebben twee overeenkomsten goedgekeurd die het wegvervoer tussen de EU en Oekraïne en Moldavië makkelijker maken. Dankzij de versoepeling kunnen Oekraïense, Moldavische en EU-vervoerders op elkaars grondgebied opereren, zonder dat daarvoor vergunningen nodig zijn.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu