Werkt de energiecrisis de transitie naar zero emissie trucks tegen? (video replay)

NT webinar

Energie wordt een belangrijk onderdeel van de kilometerkostprijs in het wegtransport vanwege de transitie naar zero emissie. Maar in tegenstelling tot het inkopen van diesel, is de inkoopprijs van stroom in deze onzekere tijd erg variabel en van vele factoren afhankelijk. Wat betekent dat voor de transitie? Daarover organiseerde NT in samenwerking met ABN Amro een webinar. Te gast waren Hans van Cleef, energie-expert ABN Amro, Andries Vlot, ceo TSN Groen en Lemé Kanters, Hellemans Consultancy. Kijk het hieronder terug.

Video replay:

Werkt de energiecrisis de transitie naar zero emissie trucks tegen? (video replay) | NT

Werkt de energiecrisis de transitie naar zero emissie trucks tegen? (video replay)

NT webinar

Energie wordt een belangrijk onderdeel van de kilometerkostprijs in het wegtransport vanwege de transitie naar zero emissie. Maar in tegenstelling tot het inkopen van diesel, is de inkoopprijs van stroom in deze onzekere tijd erg variabel en van vele factoren afhankelijk. Wat betekent dat voor de transitie? Daarover organiseerde NT in samenwerking met ABN Amro een webinar. Te gast waren Hans van Cleef, energie-expert ABN Amro, Andries Vlot, ceo TSN Groen en Lemé Kanters, Hellemans Consultancy. Kijk het hieronder terug.

Video replay: