Tesla Semi na lange aanloop dan eindelijk de weg op

Prijs nog onbekend

Na vijf jaar van uitstel en onduidelijkheid werden op 1 december dan toch nog de eerste Tesla Semi’s opgeleverd. De prestaties die de Amerikaanse elektrische voertuigenproducent Tesla aan zijn Semi toeschrijft, zijn indrukwekkend. Nu is het tijd voor de e-truck om zich in de praktijk te bewijzen, te beginnen op het Noord-Amerikaanse continent.

Foto: Tesla

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Tesla Semi na lange aanloop dan eindelijk de weg op | NT

Tesla Semi na lange aanloop dan eindelijk de weg op

Prijs nog onbekend

Na vijf jaar van uitstel en onduidelijkheid werden op 1 december dan toch nog de eerste Tesla Semi’s opgeleverd. De prestaties die de Amerikaanse elektrische voertuigenproducent Tesla aan zijn Semi toeschrijft, zijn indrukwekkend. Nu is het tijd voor de e-truck om zich in de praktijk te bewijzen, te beginnen op het Noord-Amerikaanse continent.

Foto: Tesla

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen