Meer nieuwe, zware vrachtwagens in België

Truckverkoop

2022 was in België een goed jaar voor de vernieuwing van het Belgische vrachtwagenpark. Bedrijven schaften zich vooral nieuwe opleggers en trekkers aan. Dat blijkt uit de cijfers van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en de Belgische-Luxemburgse automobiel- en tweewielerfederatie Febiac.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Meer nieuwe, zware vrachtwagens in België | NT

Meer nieuwe, zware vrachtwagens in België

Truckverkoop

2022 was in België een goed jaar voor de vernieuwing van het Belgische vrachtwagenpark. Bedrijven schaften zich vooral nieuwe opleggers en trekkers aan. Dat blijkt uit de cijfers van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en de Belgische-Luxemburgse automobiel- en tweewielerfederatie Febiac.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu